FAQ

Si, JP Instal·lacions és una empresa autoritzada que forma part del gremi d’instal·ladors de Barcelona i també està federada a FERCA.
A més, estem autoritzats per altres companyies com Gas Natural, Junkers, Saunier Duval i Vaillant.

Si, tots els nostres treballadors disposen dels carnets oficials d’instal·ladors i tenen la categoria de tècnics i oficials de 1a.
Tots ells han rebut la formació corresponent per a poder facilitar-li la solució més eficient i professional al seu problema.

L’encàrrec de material només es farà a particulars i empreses que resideixin a l’àrea de Barcelona i voltants. Si ens volen encarregar material ho poden fer per tres vies diferents: via web, via telefònica o encarregar-lo directament a la nostra botiga. Si el material no el tenim a la nostra botiga, podem tardar uns dies a tenir la comanda enllestida. Tot dependrà del stock i dels temps d’entrega de fàbrica.
En cas que el material s’hagi de demanar, és obligatori abonar el 100% de l’import de la comanda. L’empresa es veu obligada a prendre aquesta mesura per assegurar-se que el client té un interès real en l’obtenció dels materials sol·licitats.
La recollida del material petit es farà a les nostres instal·lacions. En canvi , les comandes que continguin material gran ( escalfadors, calderes, forns, etc…) li enviarem directament a la seva llar / negoci.

No, els nostres pressupostos són totalment gratuïts. Per fer el pressupost haurem de venir a la seva llar, comunitat o negoci i fer la valoració. Nosaltres no podem donar preus tancats de pressupostos sense abans veure la instal·lació.

Acceptem diners en metàl·lic i transferències bancàries. Totes les reparacions que vinguem a realitzar s’hauran de pagar en metàl·lic i al moment als nostres operaris. 
Només en casos excepcionals aprovats per la direcció de l’empresa es permetrà pagar de manera fraccionària o via transferència bancària.

Sí, li oferim l’opció de finançar les seves compres o instal·lacions fins a un límit de 12 mesos sense interessos* a través dels serveis d’una empresa financera. 

Sí, la nostra empresa està molt conscienciada amb la llei de protecció de dades i no té cap intenció d’utilitzar la seva documentació per causes alienes a qualsevol transacció merament empresarial.

Sí, la nostra empresa no sols es dedica a fer reparacions a la ciutat de Barcelona sinó també als seus voltants.

 
 

Necessites més informació? Contacta'ns!

Lorem ipsum libero vitae pulvinar bibendum.